Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne každý může mít pravdu. To se týká nyní i vás.

7 4
možnosti
ZB

Ano,učast rektoru je tradice.Jistě potom vysvětlíte,proč Zeman tuto tradici nerespektuje.Vy kritizujete reakci rektoru a jaksi nám hloupě "zatajujete" akci,která tuto reakci vyvolala...

11 5
možnosti
SN

:-)...Autore, vřele s Vámi souhlasím ! Dnes ráno jsem poslouchal na Čro 2 rektora Zímu, šéfa rektorů. Z každého jeho slova byla cítit nenávist s presidentovi. A víte, také páni diskutéři, čím to začalo? Odmítnutím jmenovat p. Putnu , který na festivalu 4% , exhiboval s plakátem.....Katolické buzny zdraví Bátoru !   Tak jestli tohle to má být kandidát na profesuru, tak potěš koště !  Pohůnkovi od krav by se to dalo prominout, ale myslím si že vážnost profesorského stavu, vypadá jinak!  A pak už to jelo a jede      dodnes !  R^R^R^

8 12
možnosti
VK

Profesůra je ryze akademická záležitost a zpochybňovat věděckou práci Putny si nedovolí ani pohůnek od krav, natož když ho vzdělání minulo uctivým obloukem Stando.

11 4
možnosti
MT

Fakta umíte přihýbat manipulovat citlivě a úsporně, v tom jste dobrejR^

4 2
možnosti
BM

Nojo a co mají říkat ti akademici, které pan prezident nezve. Těm bylo přímo znemožněno projevit úctu vyznamenaným...

8 0
možnosti
PK

P78a91v77e66l 78K69u27l59a

29. 10. 2015 12:25

Teď nebudou moct spát z toho, že nemohli projevit úctu Ringo Čechovi ;-(;-D

10 0
možnosti
VH

Já bych se na Vašem místě styděl za akademické tituly.

Vám však se zřejmě líbí Zemanova privatizace prezidentského úřadu. Zřejmě jste si nevšiml, že slavnost udělování řádů (v oficiální řádový den) není Zemanův piknik, ale oficiální státní akce. Na kterou jsou zváni členové vlády, parlamentu, kléru, vedení VŠ, zastupitelských sborů .... z titulu své funkce, svého postavení ve státě.  Nikoliv podle nálady "císařepána".  Já se podivuji nad skutečností, že se k tomuto kroku odhodlali pouze rektoři.

  Nechopnost toho pána, povznést se nad malichernou nechuť (zdalaka ne jen v tomto případě) ukazuje jeho prťavost.  Bohužel, je ta prťavá hora zvána prezidentem ČR.

17 4
možnosti
VH

Jesli vám dobře rozumím, pánové Malý,  Nováku, Jiroudku a Chrástku,  podle  vás   j e   slavnost udělování řádů  Zamanův osobní piknik. Nic jiného vaše záporné kliky znamenat nemohou.

1 0
možnosti
AT

V prvé řadě by si mohl uvědomit pan prezident, že nezastupuje jen sebe. A nebyl to nesouhlas "s některými postupy" ale s jedním konkrétním: pan prezident ve své sebestřednosti a ješitnosti některé rektory nepozval.

15 4
možnosti
VK

Mohu se zeptat pane doktore, jakou trvalou stopu zanechal pan režisér Sedláček, kromě natočení dokumentu o Zemanovi a mikiny na ceremoniálu na čském národě? Jakou trvalou stopu, kromě záznamů v archivu STB zanechala s. Frantová, když točila a hrála převážně v zahraničí?  Na rozdíl od vás, rektoři nehýkají veřejně a veřejně nadávají své tituly na odiv jako vy.

13 5
možnosti
VK

Může samosebou odpovědět i nějaký mínusák. Co pane Jiroudku? Jistě toho o dělání stop v paměti národa u těchto dvou jmenovaných víte dost?;-D

2 3
možnosti
PT

P79e17t44r 52T32o44m41e31k

29. 10. 2015 11:37

A já se stydím za pomstychtivého a hulvátského prezidenta.

14 6
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Jsem lékař, patolog. nejsem členem žádné politické strany, vyznávám svobodu jedince s odpovědností ke společnosti

Seznam rubrik