Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doplňte si do článku následující poznatek: Za současného režimu bere plat za nicnedělání řádově více flákačů, než za minulého systému.

2 9
možnosti
JV

J32i47ř79í 43V43o48l28e85k

25. 6. 2015 6:00

a kdo vám ho dává? Že bych se taky stavil

1 1
možnosti
KD

Divím se, že jste za toho teroru mohl vystudovat vysokou školu a to dokonce lékařskou fakultu;-D Stejně jako vysoké školy vystudovali naši kádři  Vondra, Benda ml. a starší, Pánek,  Kalousek, Topolánek, Nečas, Dlouhý, Kočárník, Klaus...a desetitisíce dalších. Jen náš nejbohatší muž Rittig v té době trpěl v komunistickém koncentráku za naší svobodu, kvůli na tu dobu rekordnímu manku v jemu svěřené samoobsluze.

Za minulého režimu neměla platově na růžích ustláno humanitní inteligence a pak právníci, ekonomové, účetní. Nevytvářeli materiální hodnoty. Dnes jim to osud plnými hrstmi vrátil, mohli bychom je i vyvážet.

A lékaři, ti se mají za každého režimu dobře, na zdraví si každý rád připlatí a bílé pláště díky úplatkům a korupci patřili k materiální elitě společně s řezníky, zelináři a funkcionáři strany.;-D

2 1
možnosti
Foto

Zvláštní jenom je, že za socialismu byl tedy lékařů přebytek a řezníků nedostatek. To mohu osobně dosvědčit, každý spolužák za chodil s prosíkem, řezníku prodej mi maso.

1 0
možnosti
Foto

Teorie "od čističe bot k milionáři" v ČR nefunguje a nikdy fungovat (díky naší socialisticky laděné byrokracii) - nebude.

1 0
možnosti
KD

Jste pesimista. Rittig z vězně k miliardáři, Janoušek z číšníka k miliardáři, co Bakala atd....;-D

0 0
možnosti

Zaplať Pán Bůh za Listopad!

Jen ten kapitalismus, co nám tu instaloval Václav Klaus mi připadá být nějaký divný. Socialistický? Mafiánský? Nevím, ale je divný!

6 1
možnosti
Foto

Ano, i ČNB připravuje střadatele o jejich úspory. Šetřil jsem si dva roky na Havaj, banka zdražila euro, abych šetřil další dva roky, protože jak jsem se dozvěděl, čím více budu šetřit, tak tím více bude ČNB tlačit na další oslabování kursu koruny.

Divný to svět, ta banka, u níž jsem si ty korunky šetřil, mi sdělila, že mi doporučuje investovat do jiných bankovních produktů, že to bude pro mě výhodnější.

A od té doby se jenom divím, proč tedy ta banka neinvestuje ty mé úspory výhodně sama, když o těch výhodnějších investicích je tak dobře informována a já jsem ty penízky té bance svěřil, aby je sama zhodnocovala.

1 2
možnosti
Foto

Podle nové definice socialismu, stále v tom socialismu žijeme.

Definice:

Socialismus je systém institucionalizované agrese vůči svobodnému přivlastňování.

3 1
možnosti

Tak nějak! Poctivé svobodné podnikání jakoby nebylo v kurzu. Těch klacků, co vám házejí politici a byrokrati pod nohy...

1 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 814x
Jsem lékař, patolog. nejsem členem žádné politické strany, vyznávám svobodu jedince s odpovědností ke společnosti

Seznam rubrik