Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cikáni nemají šanci na integraci, dokud politici ODS a TOP 09 se svými soudružskými kumpány budou žít z jejich chudoby.

0 0
možnosti

Společenským problémem jsou čeští rasisté šířící lži, jako autor tohoto článku. Nejlepší na tom je, že se otevřeně přiznává ke krádeži.

"Práci dobře odvedli, nicméně následně jsem již nikdy nenalezl elektrickou vrtačku s příslušenstvím a prodlužovací kabel 30 m dlouhý, který jsem kdysi odcizil v nemocnici a uložil na půdě."

Autor chtěl zřejmě říct, že krást v nemocnici, nebo okrádat stát, firmu či zaměstnavatele je vlastně v pořádku.

0 2
možnosti
Foto

I93v17o 34C28i29l10i39c63h

31. 5. 2015 11:15

Jaké lži máte konkrétně na mysli?

0 0
možnosti
Foto

Problém cikánů je stát, který jim neumožní, aby mohli rozvinout svou soběstačnost a prospěšnost  pro svou komunitu a své okolí.

1 3
možnosti

Stát? Snad politici se svými soudružskými kumpány, kteří z chudoby cikánů žijí.

0 0
možnosti

V roce 1416 tu žádní cikáni nebyli. Do knížek si můžete napsat co chcete. A nebo si do nich můžu i já napsat co budu chtít. Že pocházejí z Indie to jste si také přečetl že? Není pravda a když se trochu zamyslíte tak přijdete na to že je to úplná blbost.

0 6
možnosti

Jasny...genetici a historici, kteri se tim zabyvali, jsou amateri, ale vy to vite prece nejlepe, protoze jste odbornik na danou vec, to je jasny http://zpravy.idnes.cz/indicky-puvod-romu-potvrzen-dgx-/zahranicni.aspx?c=A121204_125609_zahranicni_tss 

;-D

6 0
možnosti

Možná jste to pojal jako veselou historku k pobavení publika, ale to, že se sám přiznáváte ke krádeži prodlužovačky a pak totéž vyčítáte Romům, vás skutečně nijak nešlechtí. Rv:-/

2 0
možnosti
Foto

Nic nového pod sluncem. dodál bych jen to, že když putovali z Indie, tak je v některé zemi přes kterou šli rovněž chtěli změnit. Dali jim pozemky, přidělili domácí zvířata a zemědělské náčiní. Marně. Zvířata snědli, nástroje zpeněžili a táhli dál. Mne mrzí, že se jimi vědecky nezabývá nějaká instituce, aby prověřila zda jsou odlišní geneticky. Potom by se nad jejich asimilací mohl udělat kříž a ušetřily by se miliardy, které se vyhazují na všemožné programy na jejich začlenění.

10 0
možnosti
Foto

I35v83o 23C85i66l28i14c83h

31. 5. 2015 11:14

Takovéto výzkumy by přece nebyly dostatečně multikulti ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS